top of page
  • TikTok
  • Instagram
  • YouTube
phoenix-1301889_1280.png
Person sitting on couch with laptop

Külföldön
dolgoznál?
Angol nyelvtanulás, önéletrajzírás és állásinterjúra felkészítés
egy helyen


 

szeretnél több lehetőséget az életben?

Engedd, hogy az angol nyelvvel kinyissam elötted a Világ ajtaját!

 

15 éve élek külföldön, és célom, hogy ne csak angolul oktassalak, hanem mentálisan is felkészítselek a változásra, és átsegítselek a szorongásokon és félelmeken, hogy magabiztosan tudj kommunikálni és az életeden változtatni

 

Az önéletrajz optimalizálás és interjúra való felkészités coachinggal pedig magabiztosan tudod álmaid munkahelyét megpályázni.

Hello hello

Szia, Rita vagyok, 2008 óta élek külföldön, jelenleg a negyedik országban. Közel három évet töltöttem Írországban, majd rövid ideig éltem Londonban, majd több mint tíz évet Ausztráliában, Sydneyben. Jelenleg Bulgáriában dolgozom egy világszínvonalú kanadai vállalatnál, mellette pedig online angol nyelvoktatással és coachinggal foglalkozom, hogy segíthessek azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki.

Azt tapasztaltam, hogy az angol nyelv nem csak az üzleti világban, hanem az élet minden területén kulcsfontosságú, ha sikeresek szeretnénk lenni, és ezért szeretném több formában (tanfolyam, ebook, workshop, online oktatás) megosztani az életben és az egyetemen tanultakat, hogy minél többen tudják használni a nyelvet önbizalmuk növelése és karrierjük maximalizálása érdekében.

Rita simon.jpeg
Online Socializing

Végzettségem

Az angol nyelv oktatása szenvedélyem és életem része. Angolt már fiatalkoromban is oktattam, és más területeken több. mint 5 évig voltam szakoktató,

Rendelkezem C1-es angol nyelvvizsgával (IELTS and Pearsons PTE), valamint diploma és MBA végzettséggel, amit Ausztráliában szereztem. Emellett TEFL végzettséggel is rendelkezem.  Ausztráliában  közel 400 konferencián és workshop-on is részt vettem, hogy könnyebben megálljam helyemet a Nagyvilágban. 

Tapasztalataim segítségével könnyen megtanulhatsz angolul, és ráadásul life coaching és NLP végzettségemmel felkészítelek a sikeres életre.

HOGYAN OKTATOK

A legfontosabb célom az angol beszédkészség fejlesztése és tökéletesítése. Sokan megértik az angolt, azonban a beszédkészségük kevésbé hatékony, mivel nem gyakorolják rendszeresen. Az óráimon arra törekszem, hogy magabiztosan tudj kifejezni magadat bármilyen helyzetben, és az angol órákon nem vett de napi szinten használt kifejezéseket (slang) is átvegyük. 

 

Eddig több, mint 4000 tanulóhoz volt szerencsém.

Rendelkezel már a nyelvtani alapokkal, azonban a nyelv mindennapi használata még nem az igazi? Akkor jó helyen jársz!

Az oktatásom fókuszában az angol kommunikációs készségek fejlesztése áll, hogy tanulóim magabiztosan tudjanak kommunikálni külföldön, sikeresen vegyenek részt állásinterjúkon, vagy akár itthonról is tudjanak online angolul termékeket és szolgáltatásokat értékesíteni.

Az oktatásom egyik része a nyugati kultúra és mentalitás ismertetése ami nagyon eltér a kelet-európai kultúrától. Tehát, én nem csak az angol nyelv ismeretemet osztom meg Veled, hanem segítek felkészülni életed egy hatalmas változására is.

Oktatással már évek óta foglalkozom, és jelenleg online vállalok tanulókat Google Meet-en keresztül, ami lehetövé teszi, hogy utazás nélkül kényelmesen tanulj akár pizsamában a meleg takaród alól.

Óráimon az autentikus nyelvhasználatra helyezek hangsúlyt, hogy olyan beszéd- és szókincst tudást szerezz, amelyet a mindennapi életben használnak az angol anyanyelvüek.

Az óráimon arra törekszem, hogy a tanulóim maximálisan felkészültek legyenek az állásinterjúkra, lakásbérlésre vagy munkahelyi szakszavakra amelyeket szituációs szerpjátékokkal gyakorlunk.

 

Minél pontosabban tudod, mire szeretnél fókuszálni az órákon, annál jobban tudjuk kihasználni az órát.

Néháhy ötlet, hogy milyen témákról beszélgethetünk: 

FONTOS:


Angol nyelv vizsgára való felkészítést nem válallok.

Legalább alap szintü angol nyelvtudással kell rendelkezned, hogy együtt tudjunk dolgozni.

Anchor 1

Miért fontos az angol

Az angol nyelv manapság számos területen a legelterjedtebb nyelv, és számos karrierlehetöséget biztosít. A fokozott karrierlehetöségek egyike az angol nyelvtudásnak köszönhetö, hiszen az angol széles körben használatos az üzleti, tudományos és technológiai területeken. Az angol nyelvtudás az ajtó kulcsa lehet a jobb munkalehetöségekhez (belföldön, külföldön, vagy cégen belüli áthelyezésnél), és lehetövé teszi, hogy az emberek könnyedén kommunikáljanak üzleti partnerekkel, kollégákkal és potenciális munkaadókkal.

Az angol nyelvtudás manapság szinte elengedhetetlenül fontos a karrier építése és a külföldi élethez. Ha Te is szeretnél magabiztosan és hatékonyan kommunikálni angolul, valamint segítségre van szükséged a képességeid kiaknázásához, akkor vegyél részt a workshopjaim egyikén, tanulj velem online a Google Meeten keresztül, vagy a saját tempódban tanulj a tanfolyomamaimból.

Seashore

Önéletrajzi sablonok

Hamarosan itt az alsó gomb aktív lesz és az Etsy boltomban tudtok majd teljesen megírt de a Canva-ban átírható önéletrajzi sablonokat vásárolni.

Megnézem

Tanulási opciók

Online tanfolyamok a Udemy-n (ingyenesek és fizetősek is)
 
Oktatás Google Meet-en keresztül 
Anchor 2
Business Woman

Business Coaching

Hamarosan

Image by Guilherme Stecanella

Külföldre Vándorlás

Szeretnél munkát találni külföldön, de nem tudod hogyan kezdj neki? A coaching során segítek megérteni, hogy pontosan mire kell figyelned amikor külföldre szeretnél költözni tanulni vagy dolgozni.

15 éve élek külföldön, így számos tapasztalatom van a buktatókról, amit megosztok Veoled, hogy ezeket elkerüld.

Job interview

Önéletrajz és interjú

Az önéletrajz készítése nem egyszerű feladat, és fontos, hogy pozitiv elsö benyomást keltsen. Célom, hogy segítsekk olyan személyre szabott önéletrajzot készíteni, amely kimagaslik a többi közül és bizonyítja a kiválóságodat a jövendöbeli munkaadód számára.

 Engedd, hogy segítsek megmutatni a legjobb arcodat!

I  learned so much from this course. Thank you for taking the time to put this course together and making it free. It has blessed me with knowledge.

5/5

Jamie P (Udemy course)

Vélemények - reviews

Foglalj angol órát velem!
bottom of page