top of page

rita simon

BA, MBA, TEFL

Whatsapp üzenet:

+36/70-6766-870  - csak sms-t fogadok Whatsappon

Lakhely:

Végzettség:

Diploma: könyvelés és üzleti management

Mesterdiploma: Üzleti management mesterképzés

Specialitás:

BPO cégek (= Üzleti Folyamat Kiszervezési cégek)

Külföldre vándorlás

Önéletrajz készítés és interjúra felkészítés

A Bit About Me

Életem során több munkát kipróbáltam, voltam babysitter, recepciós, felszolgáló, oktató, könyvelö, üzletet is vezettem. Mindig tanultam és tanulok is valamit. Átérzem a szenvedést amelyen sokan kersztül mennek:

"Mi az ördögöt csináljak most?"

Elértem életem azon szakaszához ahol rájöttem mi az ami fontos nekem: otthonról akarok dolgozni és egy szép környezetben élni ahol a természet vesz körül a betondzsungel helyett.

Jelenleg egy hatalmas amerikai BPO cégnél dolgozom telefonos ügyfélszolgálatosként, és a célom az, hogy a ranglétrán cégen belül vezetö pozicióba dolgozzam fel magamat.

Olyan embereknek segitek akik szintén hasonló utat szeretnének bejárni, mint én és a lépéseket keresik.


"a siker
Nem 

azoké,
akik
sohasem
buktak el, hanem azoké, akik
elbuktak,
és ismét felálltak belőle.”- Kimi Räikkönen-

Mivel foglalkozom

Föállásom

Segítség Karrier építésben

2023-ban, miután 10 évig Sydneyben éltem, Bulgáriába költöztem. Ezt az életem legjobb döntésének tartom. Végre otthonról végezhetem a munkámat, ahol egy BPO  vállalatnál dolgozom, és magyar nyelvtudásomat kamatoztatom, mint technikai ügyfélszolgálati munkatárs egy amerikai orvostechnológiai cégnek

Rengetegen vágyakoznak külföldön vagy akár Magyarországon elérhetö, jobban fizetö állások után, amelyek sok esetben külföldi cégeknél vannak angol nyelven meghirdetve és angol önéletrajz szükséges hozzá. Pontosan ebben nyújtok segítséget: angol nyelvü önéletrajz készítése a külföldi elvárásoknak megfelelöen, angol nyelven történö interjúra felkészítés, valamint angol nyelvü oktatás a könnyedebb kommunikáció érdekében.

Munka közvetítés

Nem csupán állásokat és munkakeresési módszereket kívánok megosztani, hanem célom továbbá munkaközvetítöként is tevékenykedni a közeljövöben, kifejezetten BPO cégekhez közvetítve munkákat..

Jelenleg ez az opció még csak a  terveim között szerepel, azonban hamarosan remélem ez valóságggá válik, hogy még hatékonyabban tudjak segiteni. 

Image by Tyler Duston

Hobbim

Imádok új dolgokat tanulni és új helyeket meglátogatni.

Életem során több száz konferencián, webináriumon és workshopon vettem részt. 

Szerencsésnek érzem magam, hogy amikor Sydneyben éltem olyan emberekkel találkozhattam személyeen, mint Sir Richard Branson, Gary Vee, és Tom Bilyeu.

girl 2.jpg
3.jpg

akkreditációim

Rita Simon - MBA.jpg

Hogyan segíthetek?

Girl Using Laptop
bottom of page