top of page

We Are Coming

SOON

Üzleti coaching

Hamarosan.

Business Woman

Kezdő szint 

 Ez a személyre szabott üzleti coaching kifejezetten azokra az egyedülálló kihívásokra és lehetőségekre összpontosít, amelyekkel új vállalkozóként találkozhatsz. Célom, hogy megosszam veled  üzleti ismereteimet és azokat a bevált stratégiákat, amelyek segítenek sikeresen navigálni a vállalkozásod indulása során felmerülő akadályokon és döntéseken.

Image by Guilherme Stecanella

Bővítés

Ha már egy sikeres vállalkozással rendelkezel és célod a bővítés az Egyesült Államok vagy Ausztrália piacaira, valamint stratégiai és angol nyelvű támogatásra van szükséged, ez a coaching program ideális választás lehet a vállalkozásod nemzetközi piacra történő sikeres belépéséhez.

Segíthetek a helyi piaci sajátosságok és az adott ország üzleti kultúrájának megismerésében, hogy vállalkozásod gördülékenyen alkalmazkodjon és sikerrel terjeszkedjen ezeken a piacokon.

Job interview

Optimalizáció

Ha vállalkozásod célja az üzleti folyamatok AI-alapú optimalizálása a hatékonyság és pontosság növelése érdekében, ez a coaching megoldás neked szól. Egyedi, személyre szabott megközelítéssel segítek egyszerűsíteni és automatizálni a működési folyamatokat, lehetővé téve vállalkozásod számára, hogy maximális teljesítményt érjen el minimalizált erőfeszítéssel. Felfedezheted az AI nyújtotta előnyöket, és új szintre emelheted vállalkozásod hatékonyságát

bottom of page