top of page

HOGYAN OKTATOK

A legfontosabb célom az angol beszédkészség fejlesztése és tökéletesítése. Sokan megértik az angolt, azonban a beszédkészségük kevésbé hatékony, mivel nem gyakorolják rendszeresen. Az óráimon arra törekszem, hogy magabiztosan tudj kifejezni magadat bármilyen helyzetben, és az angol órákon nem vett de napi szinten használt kifejezéseket (slang) is átvegyük. 

 

Eddig több, mint 4000 tanulóhoz volt szerencsém.

Rendelkezel már a nyelvtani alapokkal, azonban a nyelv mindennapi használata még nem az igazi? Akkor jó helyen jársz!

Az oktatásom fókuszában az angol kommunikációs készségek fejlesztése áll, hogy tanulóim magabiztosan tudjanak kommunikálni külföldön, sikeresen vegyenek részt állásinterjúkon, vagy akár itthonról is tudjanak online angolul termékeket és szolgáltatásokat értékesíteni.

Az oktatásom egyik része a nyugati kultúra és mentalitás ismertetése ami nagyon eltér a kelet-európai kultúrától. Tehát, én nem csak az angol nyelv ismeretemet osztom meg Veled, hanem segítek felkészülni életed egy hatalmas változására is.

Oktatással már évek óta foglalkozom, és jelenleg online vállalok tanulókat Google Meet-en keresztül, ami lehetövé teszi, hogy utazás nélkül kényelmesen tanulj akár pizsamában a meleg takaród alól.

Óráimon az autentikus nyelvhasználatra helyezek hangsúlyt, hogy olyan beszéd- és szókincst tudást szerezz, amelyet a mindennapi életben használnak az angol anyanyelvüek.

Az óráimon arra törekszem, hogy a tanulóim maximálisan felkészültek legyenek az állásinterjúkra, lakásbérlésre vagy munkahelyi szakszavakra amelyeket szituációs szerpjátékokkal gyakorlunk.

 

Minél pontosabban tudod, mire szeretnél fókuszálni az órákon, annál jobban tudjuk kihasználni az órát.

Néháhy ötlet, hogy milyen témákról beszélgethetünk: 

FONTOS:


Angol nyelv vizsgára való felkészítést nem válallok.

Legalább alap szintü angol nyelvtudással kell rendelkezned, hogy együtt tudjunk dolgozni.

Foglalj angol órát velem
gyakorolj ingyen ai segítségével
bottom of page