top of page
Modern Office

Önéletrajz készités és interjúra való felkészités

Tudtad, hogy a jelentkezők mindössze 2%-a jut át az első körön? Az átlagos önéletrajz mindössze 7 másodpercig van vizsgálat alatt!

De ne aggódj, Te is lehetsz ebben a 2%-ban! A kulcs az, hogy olyan professzionális, tesztelt önéletrajz sablonokat használj, amelyek pontosan követik azokat a "önéletrajz szabályokat", amelyeket a munkáltatók keresnek. Ezekkel képessé válsz arra, hogy olyan módon mutasd be a készségeidet és tapasztalataidat, amelyek kiemelnek a tömegböl.

Én nem sablonos és unalmas önéletrajzot készítek, hanem olyat, amely csak rád és az egyedi igényeidre szabva készül, pontosan arra a munkakörre emelyre pályázol. Így garantáltan kiemelkedsz a tömegböl, és megmutathatod, hogy milyen remek dolgokra vagy képes.. Emellett elöre elkészitett sablonokat is vásárolhatsz, illetve részt vehetsz workshopon is  ahol megtanulhatod a sikeres önéletrajz irás trükkjeit, hogy bármikor képes legyél saját magad is elkészíteni az önéletrajzodat.

Ne habozz, lépj velem kapcsolatba, hogy elkészíthessem számodra a tökéletes önéletrajzot!

SZOLGÁLTATÁSAIM

Testre szabott önéletrajz írás

Az önéletrajzírás nem csak a szakmai életed, de az álláskeresési stratégiád egyik kulcsfontosságú eleme is. Éppen ezért fontos, hogy egy önéletrajz az egyéniségedet tükrözze, és emellett figyelembe vegye az adott iparág és állás elvárásait. Ha eddig csak magadra hagyatkoztál ebben a folyamatban, akkor itt az ideje, hogy együtt dolgozzunk rajta!

LinkedIn profil optimalizálás

A LinkedIn ma a munkakeresők számára az egyik legnélkülözhetetlenebb platform. Ezért elengedhetetlen egy jól strukturált és optimalizált LinkedIn-profil létrehozása, amely a releváns kulcsszavakat tartalmazza, és a legelőnyösebb, de mégis hiteles képet fest rólad.
Szakértelmemmel és tapasztalatommal rendelkezésedre állok, hogy a legjobb LinkedIn-profilt hozzuk létre együtt

Motivációs levél írása

Ez angolul a "Cover letter".                    
Nem kell aggódnod, ha eddig nem írtál még motivációs levelet, vagy ha úgy érzed, hogy a jelenlegi leveled nem elég hatékony. Ebben segiteni tudok.
A motivációs levél egy olyan fontos elem az álláskeresési folyamatban, ami elöreviheti a karrieredet.  így érdemes nagy figyelmet fordítani rá.

Munka és interjú coaching

Szeretnél munkát találni , és az interjún magabiztosan szerepelni? Segítek munkatalálási tippekkel, ill. abban, hogy hatékonyan kommunikálj és megfelelöen válaszolj a munkáltatói kérdésekre. Segítek megérteni, hogy mire kell számítanod az interjún, hogyan kell hatékonyan kommunikálnod, és hogyan mutathatod be a képességeidet és tapasztalataidat a legpozitivabb fényben.

Hogyan segithetek neked

Képzeld el, hogy egy profi önéletrajz író a segítségedre siet, hogy megmutassa a legjobb oldaladat, és segítsen elérni a karrier céljaidat!

Nézzük, milyen elönyökkel jár, ha egy ilyen szakemberrel dolgozol:

  • Jobb esélyek: Egy jól megírt önéletrajz nagyobb eséllyel juttat el téged az álommunkádhoz.

  • Profi megjelenés: Egy szakember segítségével az önéletrajzod profi megjelenést kap, amely a legjobb benyomást kelti a munkáltatókban, és kiemel a többi jelentkezö közül.

  • Tapasztalat: A tapasztalt szakemberek évek óta dolgoznak az önéletrajzokkal, így olyan tapasztalatuk van, amelynek segítségével elötérbe kerülhetsz.

  • Idömegtakarítás és nyugalom: Az önéletrajzírás sok rengeteg idöt vesz igénybe. Egy profi író segítségével idö takaríthatsz meg, amelyet olyan dologra fordíthatsz amit élvezel.

  • Az egyedi erösségeid kiemelése: Az önéletrajzíró segítségével a legfontosabb erösségeidet és képességeidet hatékonyan kiemelheted.

  • Hosszú távú befektetés: Egy profi önéletrajz készítése hosszú távú befektetés a karrieredbe, amely segíthet az álommunkád elérésében.

Angol oktatás

Image by krakenimages
bottom of page